AD STARTER

Posao advertajzera je savršeno jednostavan, uz izvesne komplikacije. Potpuno pravolinijski, osim kad moramo da kružimo. Apsolutno predvidljiv ukoliko nešto ne iskoči iza ćoška, i sve u svemu, baš, baš, baš zabavan – ne računajući situacije kada je malo manje zabavan. Dešavaće se i to, ali zato smo tu, da ti u praksi približimo čari advertajzinga, tvoj talenat izvučemo na maksimum, podelimo svoja iskustva i zajedno sa tobom nastavimo da radimo na razvoju najboljih brendova.

Pošalji nam svoj CV, portfolio, pesmu napisanu još u vrtiću ili video animaciju rađenu koliko juče za potrebe faksa. Bilo šta što smatraš svojim najreprezentativnijim rado ćemo da pogledamo i kontaktiramo te za praksu na nekoj od pozicija u Ovationu!

adstarter@ovationbbdo.rs

Design & Animation

Slika vredi hiljadu reči, a otrcane fraze vrede tačno nijednu. Zato se ovde nećeš baviti otrcanostima, uveravamo te, već ćeš upotrebljavati svoje kreativno umeće za stvaranje logotipa, postera, pakovanja, animacija i hiljadu i jedne vizualne poslastice koja će oduvati ljude s nogu.

Copywriting & Content Creation

Okej, dakle, znaš da pišeš? Ne, ne mislimo na to da znaš slova – mislimo na to da baš dobro sklapaš rečenice, imaš osećaj za ritam poruke koju prenosiš i pravljenje zanimljivog sadržaja. Da fantastično barataš kreativnim konceptima i sve to radiš u svom stilu? Slogani, scenariji, dovitljive rime i poruke samo čekaju na tebe da ih smisliš. Ovo je tvoja stanica!

Brand Strategy

Dobar plan je pola posla, i zato je za naše brend stratege svaki minut važan u pravljenju najbolje rute kojom brendovi i kampanje treba da idu. Jer, koliko god da ima skretanja na putu, bitno je da se dođe do konačne destinacije. A za taj put je potreban prvi korak – onaj strateški.

Digital Operations

Digitalno je novo analogno, a ako je to i tvoj stav – onda si prava osoba da se upoznaš sa funkcionisanjem najsavremenijih načina digitalne komunikacije i učestvuješ u smišljanju kreativnih izraza i trendova o kojima će se pričati na društvenim mrežama. Od društvenih mreža i digitalne produkcije, do digitalnih aktivacija i saradnje sa influenserima. Sve to, a ne samo to, jeste digital.

Account Management

Da bismo svi na kraju dana bili na istoj liniji i da bi se različiti delovi tima usaglasili oko poslova i sa agencijske strane, i sa strane klijenta, potrebna je vešta organizacija i poseban level multitaskinga. Molimo, tuš (udarci u doboš odzvanjaju): tim akaunt menadžera čeka nove kolačiće da im pomognu u svakodnevnom žongliranju!

Media Planning

Tajming u našem poslu je sve, a svaka para je zlata vredna. Zato se pouzdamo u ljude koji će tačno utvrditi gde, kada, na kom kanalu i formatu i kako će koja poruka biti promovisana. Jer, kombinatorika je nezgodna, i lako se izgubi put, osim ako znate gde da gledate.