Duplo Effie priznanje podsticaj za nastavak godine

NEWS - Effie Serbia 2018 Duplo Effie priznanje podsticaj za nastavak godine

Ovogodišnje izdanje Effie Srbija donelo nam je dve nagrade iz tri finala. Prestižnu nagradu bronzanog sjaja osvojili smo za kampanju “Crno je Zaječarsko” u kategoriji Alkoholna pića i napici, a isto odličje zaslužila je i kampanja “Predodobrenje za brže useljenje” rađena za UniCredit banku.

Kategorija Alkoholna pića i napici ove godine bila je do vrha napunjena Zaječarskim pivom. Osim osvojene medalje za Zaječarsko crno, jedini finalista u ovoj kategoriji bila je kampanja “Zaječarsko. Sa zadovoljstvom.”, koju smo takođe radili za Heineken Srbija. Dominacija Ovation BBDO i Heinekena u ovoj kategoriji pokazuje značaj kontinuirane dobre saradnje između agencije i klijenta, kako u pogledu kreativnih rešenja, tako i poslovnih rezultata.

Kvalitetno dugoročno partnerstvo ishodovalo je i novom Effie nagradom za kampanju UniCredit banke, u kategoriji Finansije. Prošlogodišnje bronzano odličje za kampanju za keš kredit dobilo je društvo još jedne bronze – ovog puta za kampanju za stambene kredite “Predodobrenje za brže useljenje”.

“Ove nagrade su još jedan pokazatelj kvaliteta stabilnih trajnih odnosa kakve gajimo sa serijom klijenata. Za nas je takav odnos preduslov izuzetnih kreativnih i tržišnih rezultata, pa tako i nagrada koje iz njega neminovno proizlaze”, rekao je PR Ovation BBDO, Nikola Parun.

Effie Srbija nagrada je i ove godine postavila visoke kriterijume, zbog čega smo posebno zadovoljni svojim postignućem.

“Raduje nas što smo i ovog puta u top 3 agencije na domaćem tržištu. Čestitamo ostalim dobitnicima nagrada na njihovom uspehu, a posebno osvajačima prvog zlatnog Effie priznanja u Srbiji. Vidimo se sledeće godine!”, zaključio je Parun.

O Effie Awards nagradi

Effie Awards je priznanje koje se dodeljuje na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou agencijama i oglašivačima koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja koje su ostvarile ili premašile postavljene ciljeve. Effie Worldwide licenca dodatno govori o kvalitetu ovog takmičenja. U Srbiji se ova priznanja dodeljuju od 2017. godine.

Čitaj dalje: