Kaktus 2020 – Ovation BBDO je agencija godine!

Kaktus 2020 – Ovation BBDO je agencija godine!

Na festivalu Kaktus 2020, Ovation BBDO je proglašen za agenciju godine! Ovu nagradu donelo nam je jedanaest finala, iz kojih smo osvojili tri nagrade. Zahvaljujemo se žiriju i klijentima, bez kojeg ni takmičenja ni nagrada ne bi bilo. Sve čestitke ostalim dobitnicima i finalistima, kao i organizatorima Kaktusa, koji su pokazali da Kaktus može da preživi u jako teškim uslovima.

Munchmallow – najslađi brend film u Srbiji

U dve kategorije, prvi brend film u Srbiji osvojio je Kaktus nagrade. Najslađa Priča za sebe nastavak je inovativne komunikacije brenda Munchmallow. Osnovni motiv zabavne folije sa kojom se svi igramo od malih nogu, zadržan je i u ovom projektu. Sada u potpuno novom formatu za domaće tržište – brend film, ova priča govori o junaku i junakinji koji uz pomoć Munch magije uspevaju da dođu do svog, dečjeg, hepienda. Ovaj film bio je kandidat i na Festivalu kratkog metra, a, kao i svaki dobar film, listiran je i na portalu IMDb.

Munchmallow je osvojio Kaktus nagrade u kategorijama Brand Awareness Integrisana kampanja i Video.

„Nije svejedno, to je naš stav“ ♫

Kompanija Nectar želela je da svoje zaposlene razvedri i dodatno sabere. A šta je bolji mehanizam za okupljanje nego – pesma! Zbog toga smo, u saradnji sa Bojanom Vunturišević, njenim dečjim horom i Bassivity Digital kreirali himnu Nectara.

Ova himna osvojila je Kaktus nagradu u kategoriji Interne komunikacije!

Kaktus 2020 – o festivalu

Kaktus je nacionalni festival integrisanih komunikacija, koji se po šesti put organizuje u Beogradu, ove godine prvi put u onlajn formatu i pod sloganom „Unique in being different. Simbolika kaktusa oličava priznanje kampanjama koje žive i opstaju na generalno „sušnom“ tržištu. Na dvodnevnom događaju učesnici, mahom iz agencija i klijentskih marketinških departmana, imaju priliku da čuju različite domaće i inostrane predavače. U sklopu Kaktusa 2020. dodeljuju se i nagrade u 19 pojedinačnih i 9 posebnih i kategorija integrisanih kampanja. Ovaj festival podržavamo od njegovog osnivanja

Čitaj dalje: