IAB MIXX Award 2021. za Munchmallow brend film!

NEWS - IAB MIXX 2021 IAB MIXX Award 2021. za Munchmallow brend film!

Na upravo završenom takmičenju najboljih digitalnih projekata u Srbiji, IAB MIXX Award 2021, projekat Munchmallow film „Priča za sebe“ osvojio je MIXX nagradu u respektabilnoj kategoriji Brand Awareness!

Munchmallow – najslađi brend film na internet nebu!

Najslađa Priča za sebe nastavak je inovativne komunikacije brenda Munchmallow. Osnovni motiv zabavne folije sa kojom se svi igramo od malih nogu, zadržan je i u ovom projektu. Sada u potpuno novom formatu za domaće tržište – brend film, ova priča govori o junaku i junakinji koji uz pomoć Munch magije uspevaju da dođu do svog, dečjeg, hepienda. Ovaj film bio je kandidat i na Festivalu kratkog metra, a, kao i svaki dobar film, listiran je i na portalu IMDb.

Ovaj projekat komuniciran je i na ostalim digitalnim formatima, a pre svega na kanalima na društvenim mrežama koje brend poseduje.

O IAB MIXX Award 2021

Program jednodnevne konferencije Digital Day bavi se rekapitulacijom najvažnijih dešavanja u digitalnoj industriji i digitalnoj zajednici od njenih početaka. Ova jednodnevna konferencija u svom hibridnom formatu obrađuje evoluciju digitalne industrije u prethodnih deset godina. Kao šlag na torti, na njenom kraju dodeljuju se i nagrade za najbolje digitalne projekte – MIXX Awards.
Kao prijatelji događaja, uradili smo kreativni pravac ovogodišnjeg Digital Day-a.
Čitaj dalje: