Ovation BBDO i Nectar – Nova dupla kruna

NEWS - SoMoBorac 2018 Ovation BBDO i Nectar – Nova dupla kruna

Na Weekend Media Festivalu kampanja Nectar – Već 20 godina nije svejedno osvojila je nagrade u dve kategorije! Sa priznanjima u kategorijama Viralni blokbaster i SoMoContent, ova kampanja je i najuspešnija na ovogodišnjem SoMo Borcu. Nove SoMoBorac nagrade za rođendansku kampanju Nectara koja je odjeknula u celom regionu vidimo kao veliku potvrdu uloženog truda i zahvaljujemo žiriju što ju je kao takvu prepoznao. Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo i kompaniji Nectar na hrabrosti i prilici da u ovakav projekat zajedno uđemo.

NIJE SVEJEDNO – INSISTIRANJE NA KVALITETU

Rođendanska kampanja Nectara insistirala je na principu da nije svejedno kakve izbore pravimo. Od svakodnevnih stvari do političkih izbora, standardi kvaliteta su ono na čemu se zasniva dobar izbor. Prateći aktuelne društvene fenomene, brend se infiltrirao u beogradske izbore i izbacio svog “kandidata” – Andriju Miloševića. Ne znajući šta je u pitanju, cela država se pitala da li se on zaista kandiduje za gradonačelnika i da li su poruke koje je slao sa bilborda i društvenih mreža njegov predizborni program. U fazi otkrivanja, publika je saznala da su sve te poruke zapravo brend filozofija Nectara. Nectar zaista čuva granicu – dobrog ukusa i zaista ne pravi trule koalicije – pošto insistira na kvalitetu voća i povrća koje koristi. Kampanja je ostvarila ogroman doseg, a Nectar je svojih 20 godina poslovanja proslavio sa, ni manje ni više, nego celim regionom!

O SOMOBORAC NAGRADI

SoMoBorac je prestižna nagrada za digitalne radove u regiji. Dodeljuje se po šesti put, a nagrade su odeljene prema različitim kategorijama. O finalistima i pobednicima odlučuje relevantan međunarodni žiri. Ovogodišnji SoMoBorac je i najveći prema broju prijava otkako se takmičenje održava.

Sama dodela nagrada integralni je deo godišnjeg Weekend Media Festivala koji se održava po 11. put u Rovinju. Na ovom događaju, uz mnoštvo predavanja, osim SoMoBorac priznanja dodeljuju se i Balcannes nagrade za najbolje regionalne projekte.

Čitaj dalje: