IAB MIXX 2019 – Grand Prix za najslađu kampanju u gradu!

IAB MIXX 2019 – Grand Prix za najslađu kampanju u gradu!

Kampanja Munchmallow – Priča za sebe osvojila je Grand Prix i dve IAB MIXX 2019 nagrade na najvećem događaju koji se bavi digitalnim projektima u Srbiji, Digital Day 2019!

IAB MIXX 2019 Award za Brand Awareness

Nakon serije priznanja na lokalnim i regionalnim festivalima, i na najvećem digitalnom takmičenju Munch je pokazao da je priča za sebe. Kreativom, plasmanom i poslovnim rezultatima, vreme je pokazalo snagu kampanje i overilo osvojena srca publike. Zlato u ovoj kategoriji je još jedna potvrda toga. Pojačani brend parametri su bili osnovni cilj kampanje, zbog čega nam je ova nagrada posebno vredna.

Kampanja dobro uvezanih medija

I u kategoriji Cross Media Integration, Munch je osvojio najveće odličje. Počevši od uvijenog bilborda koji je postao viralan, preko TV spota u stop-motion tehnici do digitalne aktivacije Folijanti – na svim medijima potrudili smo se da prenesemo duh i emociju koji izaziva Munchmallow i praksa igranja sa čuvenom folijom. U kategoriji koja ocenjuje upravo uvezanost medija, žiri je prepoznao i ovaj kvalitet najslađe kampanje u gradu.

Čestitamo ostalim dobitnicima i veliko hvala svim članovima žirija, klijentu, kao i timu koji je radio na ovoj kampanji na još jednoj velikoj časti!

IAB MIXX Awards kao nastavak pobedničkog niza

Osim ovih nagrada, na rovinjskom festivalu najboljih regionalnih komunikacijskih projekata Balcannes, Munchmallow kampanja je završila u Top 26 i proglašena za Najbolji regionalni projekat. O njenom regionalnom karakteru govori i finale na festivalu Sempl u Portorožu.
Na festivalu Kaktus 2018, Munchmallow je osvojio dve nagrade u pojedinačnim kategorijama i Grand Prix za najbolji projekat u Srbiji 2018!
Na tradicionalnom Danu UEPS-a, Munchmallow je osvojio čak 5 zlata u svim kategorijama u kojima je projekat prijavljen, kao i Grand Prix za najbolju kampanju 2018, a klijentu Jaffa Crvenka doneo je titulu oglašivača godine!

Pročitajte i intervju Vanje Mitrovića za portal Talas.rs:

Kako se pravi najslađi bilbord u gradu?

Čitaj dalje: