Nagrade su signal!

NEWS - UEPS 2015. Nagrade su signal!

Iza nas je plodonosna 2015. Zaokružujemo je priznanjima Udruženja za tržišne komunikacije Srbije UEPS: nagradama koje govore o kvalitetu naših radova – našem odnosu prema klijentima. Osvojili smo ih predanim radom, spajajući jak sadržaj sa odgovarajućim kanalima komunikacije. Dobili smo informaciju da smo uradili dobar posao za klijente. Nagrade su signal za ovaj dobar rad i podstrek za narednu godinu, u kojoj imamo ambiciju da budemo još bolji nego u ovoj godini.

Zlatno priznanje za integrisanu kampanju u sektoru finansijskih usluga – jednoj od najkonkurentnijih oglašivačkih arena – osvojili smo sa kampanjom za keš kredit UniCredit banke. Nagrada za ovu kampanju je došla u pravom trenutku – kao potvrda bronzanom priznanju za brend PR kampanju „iPhone u UniCredit banci“ na regionalnom Weekend Media Festivalu u Rovinju. Integrisali smo nagrade.

Težnju ka integrisanim rešenjima želeli smo da potvrdimo inovativanim pristupom u digital kanalima. Zlatna priznanja UEPS-a za Chipsy Skip Ads u kategorijama Internet marketing kampanje i Internet elemenata za nas su uverljiva potvrda takvom opredeljenju. Drugu godinu zaredom osvajamo nagradu za najbolju online kampanju – prošle godine smo bili laureati sa kampanjom za Adidas.

I ostale nagrade koje smo dobili na najpostojanijoj smotri agencija odražavaju našu usmerenost ka konzistenciji, poverenju s klijentima i integrisanosti kampanja:

  • Srebrno priznanje za promociju na mestu prodaje, klijent Aquafresh
  • Bronzano priznanje za TV spot SBB Solutions Biz Smart paketi
  • Bronzano priznanje za brand PR kampanju Apple u UniCredit banci
  • Bronzano priznanje za “event” projekat – korporativni događaj Delta City rođendan

Hvala na poverenju. U novu godinu ulazimo jednako motivisani.

The Work. The Work. The Work.

Redovni na UEPS bini

Čitaj dalje: