Booster

Boosterd u novom gasu!

U vremenu velike popularnosti video formata na društvenim mrežama, najviše zahvaljujući user generated content-u u čijem kreiranju ne postoji mnogo ograničenja, brendovi pokušavaju da održe relevantnost jednostavnijim ili komplikovanijim animacijama koje vrlo često ne uspevaju u nameri da privuku pažnju konzumenata. Boosterd, neodoljivo i neumorno stvorenje, na savršen način personifikuje ulogu brenda Booster koji veruje isključivo u zabavu bez ograničenja. Njegov prelazak iz animiranog u naš (ne)virtuelni svet, otvorio je mogućnost da content na društvenim mrežama skoro u potpunosti baziramo na pravom video sadržaju. Baš onakvom koji u stvari dominira na mrežama.

Boosterd joined the e-league

Kratki video klipovi sa maskotom brenda u raznim situacijama pružaju nam priliku da se na zanimljiv i malo drugačiji način približimo ciljnim grupama. Jedno od prvih javnih mesta u koje je Boosterd ušao jesu igraonice! Naš dežmekasti brend ambasador ušao je prvo u kultni podzemni prolaz kod Vukovog spomenika kako bi obavestio sve gejmere o novoj limited edition Booster limenci. Zatim je skoknuo i do Novog Sada kako bi sa potpisao ugovor sa članovima LevelUP Booster Energy tima. Ova ekipa se takmiči u sve polularnijoj Esports Balkan ligi – regionalnom takmičenju u League of Legends-u iz kog najbolji timovi imaju prolaz u kontinentalno takmičenje. Na ovoj liniji, lansirane su i limenke novog, gaming dizajna.

Pun gas

A premijerno pojavljivanje u javnosti, Boosterd je imao u prepunoj Hali sportova, pred 5 hiljada mladih koji su došli na Bassivity Digital Showcase i koji su Boosterd-ov izlazak na binu pozdravili glasnim odobravanjem. To je bio ulazak na velika vrata na teritoriju trep muzike koji je nastavljen kroz podršku novoj internet emisiji iz Bassivity studija – Loudpack Zone powered by Booster od samog starta je privukao pažnju publike orijentisane na trep i hip hop kulturu, a nove epizode izlaze na dnevnom nivou.

Uskoro možete očekivati da Boosterd poseti i fakultet, zato zapratite Booster naloge na Facebook-u i Instagramu kako biste ispratili sve njegove avanture.