Clipsy

Clipsy – Oblikuj svoj svet!

Šta biste pomisili da vam je neko pre mesec-dva rekao da grickalica kao Clipsy može da vam oblikuje svet?

Ok, pomislili biste verovatno nešto što ne može baš da se ispiše. Bar ne na ovom mestu. 😊

Ali Clipsy je došao s namerom da nešto menja, a mi smo želeli da ta promena bude hrabra, promišljena, korenita, ali i da počiva na čvrstim temeljima da bi izdržala test vremena. I još strašnije – test kod vernih potrošača koji ovu grickalicu poznaju i vole. Nakon zajedničkog mozganja, premišljanja, pisanja, crtanja, brisanja, raspravljanja, mirenja, ponovnog crtanja i ponovnog pisanja – svi smo se konačno usaglasili u jednom:

Ono što Clipsy razlikuje od ostalih grickalica nije samo pregršt sjajnih ukusa već i raznovrsnost oblika u kojima dolaze!

I odatle je sve krenulo jer su se kružić, batačić i štapić magično spojili u motorčić! Ne verujete nam na reč? Možda ne bismo ni mi verovali u tu vrstu magije, ali samo pogledajte čvrst dokaz u vidu naše stop-motion reklame u kojoj Clipsy motorčić vozi preko stolova i kesica, skače, lebdi, ponire, leti, pada i na kraju završava uramljen kao podsetnik svima da je moguće oblikovati svoj svet po želji. I uz pomoć najdraže grickalice.

I to je sve?

Zapravo ne. Motorčić nas je odvozao i do nagradnog konkursa zasnovanog na istoj premisi. Sve što smo zahtevali od učesnika je samo jedno – da se zabave uz Clipsy. Ok, i da produkt zabave ufotkaju i do 24.03.2019. okače na Instagram uz hešteg #clipsyshapes.

I nismo se mnogo iznenadili što je odziv fantastičan, a učesnici iznimno kreativni u pravljenju umetničkih dela od Clipsy grickalica. Nismo se iznenadili, ali smo se obradovali što smo uboli zlatnu žicu našim zlaćanim motorčićem koji kao Transformer menja svoja izdanja. I svako od tih izdanja je stvoreno od oblika i ukusa koje Clipsy ima u svom portfoliju.

I šta mislite sada kada vam Clipsy poručuje „OBLIKUJ SVOJ SVET!“?

Mhm, mhm, znamo, mislite o tome koja vam je radnja trenutno najbliža i da li u njoj ima onog oblika (i ukusa) koji najviše volite.

U to ime jedno „HRSK!“ umesto „Živeli!“