Chipsy

Fudbal ima bolji ukus uz Chipsy – #FudbalskaStrast

DOGOVOR IZ SVLAČIONICE

Pred leto koje će obeležiti fudbal Chipsy proizvodi su promenili dresove. Potrebno je bilo da se osmisli taktiku i pokazati šta nama znači #FudbalskaStrast, kao i postići pogodak i velikom CSR kampanjom se odužiti svim Chipsy navijačima. Uprava Chipsy kluba se pobrinula da dovede i pojačanje na poziciji kapitena. Timu se pridružila legenda domaćeg fudbala – Dejan Stanković.

STANJE NA TERENU

Velika CSR kampanja je krenula! Sve osnovne škole u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori dobiće na poklon Chipsy lopte za fudbal. Možete da zamislite da toliki broj fudbalskih lopti može biti teško da se spakuju i da se pošalju svim školama. Baš tu na scenu stupa Deki Stanković koji uz pomoć Chipsy novajlija “puni mrežu” našeg dostavnog kamiona, što možete da vidite u TV kampanji.

Ali tu se pohod na titulu ne zaustavlja. Pozvali smo sve Chipsy navijače da budu naš 12. igrač, da dele svoje fotografije sa Chipsy kesicama na društvene mreže, uz #FudbalskaStrast i da tako podrže ovu akciju. Da popunimo ceo stadion fudbalskim emocijama i donesemo osmeh u svaku osnovnu školu.

Celu kampanju će pratiti manje aktivacije koje za cilj imaju da jačaju „timski duh“ i prenesu ljubav prema najbitnijoj sporednoj stvari na svetu na sve. Na samom terenu, u prodajnim objektima, pored brendiranih pozicija, navijače očekuju Chipsy atraktivne ponude i promocije. Spremni dočekujemo Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji.
Sigurni smo da će među strastvenim ljubiteljima čipsa i fudbala Chipsy nogometna kampanja da izazove ogromnu pažnju, i poručujemo:

#FudbalskaStrast

jer

FUDBAL IMA BOLJI UKUS UZ CHIPSY!

Ukoliko želite da se priključite, više informacija i prijave za Chipsy CSR konkurs dostupne su na:

Portalu Chipsy Srbija: https://chipsy.rs

Portalu Chipsy Bosna i Hercegovina: https://chipsy.ba

Pravila nagradnog konkursa, na kojima možete da vidite sve detalje u vezi sa ovim konkursom, nađite na Chipsy FB stranici:

Posted by Chipsy on уторак 8. мај 2018.