Lav

Lav Premium 100% ječmeni slad, 100% uživanje

Lav je kralj svih životinja. Car džungle. Lav je simbol snage, ponosa i hrabrosti. Lav predstavlja moć. Njegova griva je kao kruna, kao oreol. Lav je jeo šta je hteo, tramvaj ceo i oblaka jedan deo. A jesi li i ti lav? U horoskopu? U svojoj kući? U svom čoporu? Šta te čini lavom? Možda odvažnost? Smelost da probaš nešto novo? Lav Premium te poziva. Poziva te da ga probaš. Da osetiš 100% ječmeni slad, zbog kog ćeš se osetiti kao car. Pardon, LAV! Zato, lave, probaj ga! Provedi noć u našim šapama.
Probudi zver u sebi.
Zabavi se. Izađi iz svog kaveza.

Lav Premium 100% ječmeni slad

U novoj kampanji za Lav Premium hteli smo da postignemo baš to. Da prikažemo kako to izgleda kada se neko oseća kao Lav. Da je biti Lav biti ono što svako od nas jeste. Bilo da je to izlazak sa ortacima u grad, đuskanje kao da vas niko ne gleda ili opuštanje na svom kauču.

MI smo našeg Lava oživeli. Dali smo mu slobodu da se pokaže, da radi šta god poželi.

U trenutku naših života kada svi i dalje nosimo maske, mi smo kreirali masku koja oslobađa. Koja oslobađa Lava u tebi. Tako smo zamislili komunikaciju za naše pivo i kreirali kampanju koja je jedinstvena i koja može biti potpisana samo od strane Lav Premium piva. Onog koje se već predstavilo kao pivo koje je 100% premium. Izjednačavanje brenda, esencije brenda, sa potrošačima i samim proizvodom, zamaskirano u klasičnu pivsku reklamu koja predstavljan odlazak ortaka na pivo.

Nadamo se da vas je ovaj spot inspirisao, podstakao da pronađete tog Lava u sebi. Da se prepustite trenutku, uživanju, ukusu i svemu što kao lavovi i lavice zaslužujete. Da živite 100%. Jer svi zaslužujemo 100%. Ječmeni slad – 100%, Lav Premium – 100%, pivo – 100%!