Danubius

Maestro – Danubius tradicija krunisana maestralnim proizvodom

Da li je moguće zaobići italijansku tradiciju prilikom kreiranja pakovanja za premium testenine?

Odgovor je očigledan. Naziv Maestro, način na koji je pakovanje grafički rešeno, kao i sama receptura inspirisani su nasleđem koje nam dolazi iz zemlje bogate kulinarskom tradicijom. Proizvod je napravljen od najkvalitetnije pšenične durum krupice što pakovanje oslikava kroz kombinaciju jestivih boja. Tj, terracotte i tople nijanse krem boje, koje imaju zadatak da ljubitelje testenina zaintrigiraju na prvi pogled. Kad se to dogodi, sledi otkrivanje detalja. Prikaz Danubius prozvoda, kao rukom pisani font, elegantan oblik klasja pšenice, davna 1918, fotografija pšeničnog polja u sepiji.

Kome se Maestro obraća?

Maestro se obraća drugim majstorima – majstorima svog zanata, profesionalcima u kuhinji, poznavaocima superiornog kvaliteta. Ekspertima za prefinjeno i lepo, stručnjacima za uživanje i druženje. I ništa manje važnim entuzijastima, koji uvek žele da isprobaju nešto novo jer znaju da se jedino tako vežbaju čula, usavršavaju veštine i otvaraju novi vidici.