Nectar

Nectar Family – Limunada i malinada

Nectar Family je porodični sok, koji je uvek tu, na stolu, deo zajedničkih trenutaka i razgovora u našim kućama, stanovima. I makar koliko su ti i takvi trenuci dragoceni, proteklih godinu i po dana smo u domovima bili zatvoreni iz potpuno drugog razloga. Sada nam treba osveženje! Izlazak ne samo iz zatvorenog prostora, već iz nametnute rutine, stresa i dosade.
Iako su Nectar Family proizvodi pakovani u litarske ambalaže, ko kaže da ne mogu i oni izaći napolje, sa nama? Osvežavajuća pića Limunada i Malinada stižu u pravom trenutku, da pokažu kako ništa ne može biti prepreka našoj želji da budemo u prirodi. Da mirišemo travu, upijamo sunce i pijemo voćno osveženje.

Limunada i malinada

Naše porodice, naše ekipe, naše familije i „familije“… Svi smo toliko željni restarta i opuštanja, ali želimo i da ostanemo zajedno, okupljeni oko svojih slatkih rituala, kao što je uživanje u Nectar Family pićima.

Izlazimo napolje, tragamo i bez problema pronalazimo stolove i „stolove“ oko kojih se smeštamo da bismo podelili Malinadu i Limunada. Sve može biti idealno mesto. Hauba automobila, panj, naslagani koferi na stanici, skejt, ivica bazena, tečin stomak koji spava na travi.

Ništa nas neće zaustaviti da se smejemo, plešemo, pevamo, skačemo… A onda opet malo do hlada, gde nas čeka Limunada i Malinada!