Wrigley

ORBIT – Osmeh je najlepši nakit

Ma koliko puta prevrnuli očima na to – to i dalje ne znači da će ikada prestati da bude tačno. Osmeh i dalje otvara mnoga vrata, neprijatne situacije čini prijatnijima, čini da se zaljubimo i da se u nas zaljube. Uliva poverenje nepoznatim ljudima, a nepoznate ljude brže pretvara u prijatelje. On zrači sa svih fotografija koje imamo i koje ćemo tek napraviti, čuje se u rečima koje izgovaramo i odzvanja iz onih koje smo već izgovorili… A šta to eventualno može da nam pokvari čari lepog osmeha? Ako nećemo sada da se bavimo motivacionim govorima i savetima za dobro raspoloženje (a nećemo!), onda su to: crno vino, obojeni sokovi iiiiii… naš omiljeni napitak – KAFA!
I kako da uživate u kafi, a da sačuvate blistavost svojih zuba? E tu na belu, sjajnu, reflektorima obasjanu scenu stupa dobro poznati čuvar našeg osmeha – ORBIT!

A ORBIT White je spojio nespojivo!

Imajući na umu to koliko su nam se životi ubrzali i koliko vremena provodimo van kuće bitno je da imamo saveznike koji nam olakšavaju i ulepšavaju život, a koji po mogućstvu staju u džep, torbicu, ranac…

ORBIT žvake su vaš spasilac u svakoj zgodnoj i manje zgodnoj prilici – bilo da je u pitanju prvi sastanak sa simpatijom, intervju za toliko željeni posao, okupljanje starog društva koje duuuugo niste videli – sva je prilika da će vas svuda nuditi kafom. A da ne biste morali da brinete da će vaš osmeh i mrvicu manje sijati potrebno je samo da posle uzmete ORBIT White.

Dakle, u pitanju su svega tri koraka koja će vam sačuvati toliko dragocenu belinu:

  1. Popijete vašu omiljenu kafu.
  2. Izvadite ORBIT White žvake iz džepa/torbe/ranca i ponudite društvo.
  3. Žvaćete i nastavite sa razgovorom uz svežiji dah i bleštavo bele zube.

Toliko je jednostavno?

Toliko je jednostavno.

I zato iz ORBITa poručuju – „VOLI SVOJU KAFU, VOLI SVOJ OSMEH!“