Nectar

Sa naše plantaže – za vaše najdraže!

U Srbiji je selo prvo mesto koje nas asocira na prirodu. Selo koje u našim sećanjima i našim životima stoji kao ideal zdravlja, mira i spokoja. Selo, koje je koren naše porodice i naše istorije. Selo – najdraže mesto gde sve počinje i gde se sve rađa.

Ljudi iz gradova stalno pričaju o penziji na selu. O ideji da, kada završe sve svoje bitne gradske poslove, žele da se vrate prirodi i domaćim proizvodima. Dok oni maštaju o povratku na selo, svakoga dana put od sela ka gradu pređu hiljade voćki. Voćki?! Da, voćki.

Sa Nectar plantaže za naše najdraže

Taj važan put od plantaža na kojima se domaće voćke rađaju do čaša vama dragih osoba, tema je nove Nectar kampanje. Želeli smo da vam ispričamo priču o ovom putu na bajkoviti način. Od drveta, preko traktora, seoskog makadama i autoputa. Do fabrike, kamiona, supermarketa i vaših ruku. Sve domaće voće, sve kroz Srbiju, sve ispod našeg plavog neba.

Najveći izazov bio nam je da vam prenesemo tu domaću, dušu naroda, koja je utkana u svaku Nectar voćku i svaki Nectar Family sok. Da vam na pravi način kažemo da duša pravi razliku između Nectar i svih drugih sokova. Zato smo u pomoć pozvali nešto što tu dušu razume do kraja. Nešto što joj daje formu i čini da možemo da je osetimo. Da je čujemo. Nešto što nas pogađa tamo gde smo najosetljiviji. Pozvali smo narodnu muziku.

Svakom svoje selo najtoplije prija

Ta koncentrisana duša u pesmama bila nam je krajnja inspiracija i način da vam ispričamo priču o putu domaćeg voća Nectar Family sokova. Praćena dobro poznatim glasom Radoša Bajića, do kraja je prikazala vezu tu trajnu vezu selo-grad.  Nadamo se da će vam ova naša bajka i Nectar Family sokovi pobuditi emocije koje selo izaziva u svakom od nas. I bar na trenutak umiriti žudnju za selom i prirodom.