Telekom Srbija

Telekom Srbija – Tu gde ste vi

Život ponekad ne ide po planu, ali isto tako zna da bude i pun smeha, zagrljaja, utehe, suza, kad imate sa kim da delite i dobro zlo. Nekog sa kim ste prošli toliko toga i stvorili neraskidive veze. Jer ste dobili podršku da neke odluke lakše donesete, jer ste imali na koga možete da se oslonite da neke puteve brže pređete, jer ste znali da vas čeka zagrljaj koji će da vas ojača, reč da vas ohrabri ili naručje u kom se osećate sigurno. Jer dobro znate da je taj neko godinama uvek sa vama, tu gde ste vi.

Baš kao i Telekom Srbija.

Tu gde ste vi

Mi znamo da je tako, ne zato što nam to stalno govori, nego zato što je nama, uz njegovo prisustvo i konstantan rad na poboljšanju usluga, lepo i osećamo se sigurno i zaštićeno da funkcionišemo onako kako želimo. Njegova prisutnost, blizina i pažnja se podrazumevaju jer je “u vezi sa nama” sve ove godine i odnosi koje smo izgradili nisu samo puke veze. Telekom se trudi da sve funkcioniše kako treba, neometano.

I neće nas svaki put kucnuti po ramenu i reći – e, to je zbog mene. Znamo mi to i bez da nam kaže. Jer, bez bliskosti nijedna veza ne može da opstane. Povezani smo najfinijim nitima, nama nevidljivim, ali ih prepoznajemo i osećamo. Inspiraciju tražimo u ljudima, i malim stvarima.  Malim, neposrednim gestovima. Nesebičnim potezima. Neočekivanim delima. Plemenitim činidbama. Značajnim asistencijama.

A osećaj da imamo na koga da se oslonimo, nezamenjiv je.

Emocija ispričana van standarda

TVC koji smo kreirali povodom ove kampanje za Telekom Srbija svoje uporište ima upravo u gorenavedenim nalazima. Takav TVC ne može da traje standardnih 15 ili 25 sekundi, jer su životne situacije u kojima je nužno da imamo podršku i oslonac veće od svakog standarda. Zato smo se odlučili za vanredno dugačak spot od gotovo minut i po, jer drugačije ne bismo znali da vam prikažemo koliko je ta podrška zaista važna. Kampanju prati i OOH segment, sa nizom svakodnevnih situacija koje prikazuju da je Telekom Srbija uvek tu gde ste vi.