Frikom

Uvek u glavnoj ulozi!

Smrznuto povrće?

Teško da će vam to biti prva asocijacija ukoliko vas neko upita šta najviše volite da jedete?

Frikom smrznuto povrće?

Okej, sad je već dosta bolje. Malo je verovatno da postoji neko ko nije čuo za Frikom smrznuto povrće i ko nema nekoliko kesica u svom zamrzivaču, ali opet… ima toliko toga što ne znate… Da li ste znali koliko različitih Frikom mešavina postoji? Da li znate da imaju smrznutu kinou? Da Sataraš mešavina može da bude osnova za bećarac?

Verovatno ne. 😊

Naš zadatak je bio da iskomuniciramo široku i raznovrsnu ponudu Frikom smrznutog povrća, da podsetimo potrošače da je kvalitet uvek na našoj strani, ali i da je priprema laka i brza.

Znajući da se obraćamo ženama jer su žene te koje se uglavnom pitaju kada je nabavka namirnica u pitanju, nismo želeli da igramo na odavno prevaziđeni stereotip žene koja vlada kuhinjom kao svojim jedinim habitatom jer je savremena žena mnogo više od toga.

Kuvanje nije primarna stvar u njenom životu, ali ona i dalje želi da njena porodica jede zdravo, raznovrsno i ukusno.

Kada smo sebi postavili pitanje koja bi to žena mogla da bude otelotvorenje svega pobrojanog: brza i zabavna, briljira u svakom žanru, sa puno raznovrsnih uloga iza sebe – ali je svaka od njih pojedinačno neupitno kvalitetna, odgovor se sam nametnuo: pa Branka Katić, naravno.

Odatle je već bilo lakše. Imamo Frikom smrznuto povrće i Branku Katić, potreban nam je SAMO vrcav scenario koji će i njoj i našem povrću dozvoliti da zasijaju.

A tako je i bilo. Stvari su se odvijale glatko i prirodno. Tako to valjda biva kada imate kvalitetan proizvod i fantastične profesionalce koji će ga predstaviti –  sve teče. Rečenice klize, kadrovi se ne ponavljaju, rekvizita se ne obara, a naše dve zvezde blistaju!

I UVEK SU U GLAVNOJ ULOZI.