UniCredit Bank

Važno mi je da pratim ritam njenih snova

Neke od snova kojima težimo ne možemo da dostignemo sami. Potrebno je da uz sebe od malih nogu imamo i bliske ljude koji će da nas podignu ukoliko posustanemo i pohvale onda kad uspemo. Oni su ti koji nam postavljaju pitanja koja nas usmeravaju, slušaju naše želje i kada se put naglo promeni zbog nepredviđenih okolnosti, oni nam pomažu da se prilagodimo.

Promene su svuda oko nas i u nama

Važno je da uvek budemo u toku sa promenama i da na njih najbolje odgovaramo, i kada stvari idu lako i brzo i onih dana kada to nije slučaj. Zato je oslonac važno da imamo u svakom trenutku, i kada je dinamično i kada je lagano.

Oslonac koji nam banka pruža jeste oslonac od strane stručnih ljudi koji nam daju prave savete, skrojene za naše potrebe. UniCredit Banka prati Vaše poslovanje na njegovom putu kroz sve prepreke i izazove i prilagođava se zajedno sa Vama. Iz tog razloga je nova ponuda keš kredita nastala kao odgovor na pitanje kako da se prate želje klijenata, a nova kampanja to ilustruje koristeći simbol bubnjeva, nezaobilaznog pratećeg instrumenta svake sjajne kompozicije.

Dobre vibracije snova i poruka koja se čuje

Bubnjevi su bili sveprisutni pokretač ove kampanje. Na početku su osvanuli na televiziji, gde smo prikazali kako ni godine nisu prepreka i kako nikad nije dovoljno rano početi posvećivati se snovima. Čujemo ih na radiju, vidimo na bilbordima i u gradskom prevozu širom zemlje. Tu su svuda gde ima i snova.

Onda kada stvarnost poslovanja postane surova, ostaje nam da prihvatimo igru i prepustimo se ritmu svojih snova koji nas vode i čine upornim i snažnim. Ostaje nam da uživamo na putu i borimo se. UniCredit Banka Srbija je zato tu da ima sluha za sve Vaše potrebe, i da prati ritam Vaših snova.