Visa

Visa ft Beer Fest – CONTACTLESS

Sa preko 500.000 posetilaca – Beer Fest je jedan od najposećenijih festivala u jugoistočnoj Evropi! Visa je partner Beer Fest-a od 2017. godine kada je uvedena mogućnost plaćanja karticama na festivalu. Uz ove kartice na festivalu, pogodnosti su bile brojne, a na vrhu liste je činjenica da je nositi karticu praktičnije nego nositi keš! Dodatno, uz Visinu karticu je bio omogućen brzi prolaz na ulazu, kao i popusti pri plaćanju za VIP karte i pića.

Osim benefita za Visine korisnike, za ovo sponzorstvo smo osmislili i dodatna iskustva za ostale posetioce. Bilo je potrebno promovisati beskontaktno plaćanje karticama ovog platnog sistema – pa je i tema za aktivacije bila – “beskontaktno”.

VISA CONTACLESS aktivacije

Prolazak kroz laserski lavirint bez dodirivanja lasera, koji se završava beskontaktnim dodirom kartice odgovorio je na tu ideju, a oni najveštiji koji su uspeli da izbegnu kontakt s laserom, dobili su i Visa poklon. Hipermoderne beskontaktne digitalne Visa tetovaže su takođe bile način da proslavimo mogućnost uspešnogi kreativnog beskontaktnog odnosa.

Hiljade i hiljade posetilaca igrali su se s nama i na taj način beskontaktno došli u kontakt sa Visom!

Ovaj projekat nagrađen je na Kaktus 2019 i UEPS 2019 festivalima.