Booster

Booster – Više slobodnog vremena, više zabave!

U trenucima kada su epidemija koronavirusa i uvođenje policijskog časa iznenadili sve nas, Booster je uspeo vrlo brzo da reaguje. Uzvratio je udarac karantinskoj dosadi onim što je upisano u genetski kod brenda – uz pomoć zabave.

Dok su se mnogi brendovi utrkivali ko će da ponudi publici što kvalitetniji savet za rad na sebi i za lično usavršavanje, Booster se odmah na mnogo iskreniji način obratio publici koja se i te kako prepoznala u karantinskom bindžovanju serija ili celodnevnom igranju igrica. Nastavak te iskrene komunikacije bila je serija video postova sa savetima za vežbanje kod kuće. Da li treba uopšte da napominjemo da su to bili ne toliko ozbiljni saveti, već duhoviti osvrt na workout kulturu sa Boosterdom u glavnoj ulozi?

Reši Baku

U trenucima kada je verovatno čak i gejmerima dosadio karantin, Booster im je u saradnji sa najuspešnijom domaćom esport organizacijom Fortunom organizovao pravu poslasticu – dvonedeljni turnir u igrici League of Legends, sa nagradama  za dnevne pobednike u vidu valute koja se koristi u igrici, ali to nije bilo sve. Dnevni pobednici su na kraju obe nedelje imali priliku da se izbore za meč sa timom Bake Praseta i njegovih prijatelja, i na taj način dupliraju već pomenute nagrade osvojene na dnevnim turnirima.

Bilo da obožavaju ili mrze Baku Praseta, gejmeri iz Srbije, ali i regiona, dobili su priliku da se sa društvom oprobaju protiv drugih timova i na kraju da „reše“ svog omiljenog ili omraženog influensera, koji retko koga ostavlja ravnodušnim. To su pokazale i brojke: prve nedelje bilo je čak 734 inicijalno prijavljena tima i od čega je 431 tim potvrdio svoju prijavu u učestvovao. A svaka ekipa broji 5 igrača! Takođe, finalni meč prve nedelje koji je bio strimovan na Fortuna Esports YT kanalu, zabeležio je čak 52 hiljade pregleda. Na taj način je Booster potrošačima ponudio gomilu zabave i nadmetanja, a da pritom ostanu u sigurnosti svoje kuće.

LoudPack.Zone 2 – tona zabave

Na kraju ćemo podsetiti da tokom celog ovog perioda ni ljubitelji muzike nisu bili zaboravljeni. U aprilu je startovala druga sezona emisije Loudpack Zone, u kojoj svake nedelje ljubitelji hip-hop i trep kulture mogu videti po nekoliko zanimljivih gostiju, od mladih underground repera do predstavnika „stare škole“. Gledaoci su u prvoj epizodi videli i čuli jednog od rodonačelnika domaćeg repa – Juice-a, zatim su se ređali gosti poput Raste, Surreal-a i „najtvrđe“ domaće reperke Mimi Mercedez. Publika će u nastavku imati priliku da vidi Fox-a i, premijerno u Loudpack Zone serijalu, mlade zvezde u usponu Klinca i Zoi.